Erhvervsjurister

 

Som cand.jur. og erhvervsjurist hos Moalem Weitemeyer Bendtsen placeres i et kollegialt, teambaseret arbejdsmiljø, som bringer alle vores ressourcer sammen med henblik på kompromisløst at løse vores kunders sager.


Ligesom tilfældet er for vores advokatfuldmægtige, arbejder vores erhvervsjurister tæt sammen med vores partnere og har selvstændig kundekontakt, da vi er af den overbevisning, at det er med til, at man trives personligt og leverer et bedre kvalitetsprodukt.


Vores praktiske og teambaserede tilgang til vores forretning kræver konstant udveksling af idéer, direkte og åben kommunikation samt viljen til at lære af hinanden i et miljø baseret på gensidig respekt for vores virksomhed, vores kunder og for hinanden.


Vores mål er at skabe en virksomhed med forskellige erfaringer, exceptionelt juridisk og forretningsmæssig jugdement og dokumenterede innovative resultater.


Har du spørgsmål til stillingen som erhvervsjurist, er du velkommen til at kontakte partner Tobias Bonde Frost eller sende en mail til job@mwblaw.dk