Advokatfuldmægtige

Moalem Weitemeyer Bendtsen stræber mod at tiltrække de bedste juridiske kandidater fra universiteterne, at give dem ansvar tidligt i forløbet samt at forsyne dem med kvalitativ træning og en erfaringsmæssig intensitet, som kan medvirke til at udvikle dem til ledende jurister.

 

Vi placerer vores advokatfuldmægtige i et kollegialt, teambaseret arbejdsmiljø, som bringer alle vores ressourcer sammen med henblik på kompromisløst at løse vores kunders sager.

 

Vi tror på, at advokatfuldmægtige skal arbejde tæt sammen med partnere og advokater frem for at blive gemt væk på deres kontorer. Vi er af den overbevisning, at advokatfuldmægtige vil trives personligt og levere et bedre kvalitetsprodukt, såfremt de kender vores kunder fra deres eget arbejde.

 

Vi tilskynder vores advokatfuldmægtige til at deltage aktivt i kundemøder. Vores praktiske og teambaserede tilgang til vores forretning kræver konstant udveksling af idéer, direkte og åben kommunikation samt viljen til at lære af hinanden i et miljø baseret på gensidig respekt for vores virksomhed, vores kunder og for hinanden. Partnere kan også lære af advokatfuldmægtige!

 

Vores skræddersyede tilgang til læring og udvikling tilbyder vores advokatfuldmægtige en effektiv balance mellem praktisk træning, erfaring og videndeling, kombineret med uddannelsesprogrammer tilpasset den enkelte advokatfuldmægtig og dennes arbejdsområder.

 

Vores mål er at skabe en virksomhed med forskellige erfaringer, exceptionelt juridisk jugdement og dokumenterede innovative resultater.

 

Har du spørgsmål til stillingen som advokatfuldmægtig, er du velkommen til at kontakte partner Tobias Bonde Frost eller sende en mail til job@mwblaw.dk.