Advokater - M&A & Private Equity

 

VI SØGER ADVOKATER TIL VORES M&A OG PRIVATE EQUITY TEAM!

 

Vi er et Tier 1 M&A-advokatfirma i Danmark og har igennem de sidste 10 år deltaget i både de største og langt de fleste M&A-sager på det danske marked.

 

Hvis du synes, at vores fortælling er interessant, så send din ansøgning til job@mwblaw.dk  vedhæftet CV og karakterudskrifter. Du er også velkommen til at ringe til Tobias Bonde Frost på 70701505 for at høre nærmere.  


Hent stillingsopslaget som  PDF .

 

 

VORES HISTORIE

 

Vi er et advokatfirma med en meget tydelig kultur. Vi er drevet af stærke værdier. Vores kultur og vores værdier præger vores arbejde i alle henseender, og vi er kompromisløst fokuserede på at give vores kunder den bedste oplevelse hver gang. At have kompromisløst kundefokus er krævende. Ikke desto mindre synes vi, at det er rigtigt. 

 

Vi har aldrig været det største advokatkontor. Det er heller ikke vores ambition. Faktisk har vi en nedskrevet ”grow slow”-strategi. Vi mener, at der er stor værdi i, at alle kender hinanden, og at alle med tiden arbejder sammen i ad hoc-teams. På den måde skaber vi en hverdag, hvor det at lære og lære fra sig er en integreret del af kulturen.

 

Vores advokater placeres hele tiden i internationale og kommercielle miljøer. Vi ønsker, at vores advokater har viljen til at tage ansvar, og at de motiveres af konstant kundekontakt.

 

Vores kollektive tilgang til vores virksomhed afspejles også i vores lønninger. Vi opererer slet ikke med individuelle aflønningsformer. Vi benytter os af en ”lock-step”-aflønningsform.

 

Vi oplever, at vores kultur, værdier og aflønningsmodel understøtter ambitiøse og teamorienterede medarbejdere og partnere, som er drevet af lysten til at skabe store resultater sammen med vores kunder. Derfor synes vi, at ”lock-step”-modellen er rigtig for os.

 

Vi bruger ressourcer på at skabe en omsorgsfuld og interesseret kultur med et bredt samfundsmæssigt udsyn. Vi deltager i pro bono-projekter inden for blandt andet de fundamentale frihedsrettigheder, og vi støtter aktivt både sportsforeninger og mennesker i nød. Vi synes, at vi har både et individuelt og et kollektivt ansvar for at bevare og udvikle vores helt enestående danske samfund.