Internationalt

 

Moalem Weitemeyer Bendtsen har et bredt internationalt perspektiv. Mange af vores kunder er udenlandske virksomheder, og størstedelen af vores arbejde udføres på engelsk. En stor del af vores forretning består i at assistere udenlandske virksomheder med behov for rådgivning om danske erhvervsretlige forhold.

 

Moalem Weitemeyer Bendtsen har betydelig erfaring med grænseoverskridende transaktioner, og vi rådgiver ofte i større kommercielle transaktioner.

 

Vi har nære og veletablerede forhold med adskillige ledende advokatfirmaer i udvalgte jurisdiktioner: fra de bedste firmaer i Skandinavien til de ledende firmaer i New York og "Magic Circle"-firmaerne i London. Da vi ikke er medlem af nogen alliance, er vi i stand til enten at anbefale den samarbejdspartner, som er bedst egnet til at varetage den pågældende transaktion, eller at samarbejde med kundens foretrukne lokale rådgivere. I begge tilfælde er vi i stand til at tilbyde et "one-stop shop"-princip, hvorved vi tilbyder vores kunde et enkelt kontaktpunkt, én transaktionsleder og én samlet faktura.

 

Vi har etableret et aktivt og ambitiøst udstationeringsprogram for vores medarbejdere med det formål at tilbyde dem muligheden for at tilbringe en periode på mindst et par måneder hos en kunde eller et advokatfirma i udlandet. Gennem vores udstationeringer til eksempelvis London og New York har vi mulighed for at udvikle kontakt til juridiske samarbejdspartnere og forretningsforbindelser samt en dybdegående viden om den måde, hvorpå ledende udenlandske virksomheder driver forretning. Disse indsigter styrker os, når vi repræsenterer vores danske kunder i udlandet, samt når vi rådgiver vores udenlandske kunder i Danmark.

 

Alt i alt giver kombinationen af et tæt, men ikke-eksklusivt, samarbejdsforhold med de førende udenlandske advokatfirmaer og et succesfuldt udstationeringsprogram os de nødvendige redskaber til at tilbyde vores kunder en skræddersyet, international rådgivningsløsning på højeste niveau.