Teknologivirksomheder

Danmark er blandt de mest avancerede lande i relation til IT, teknologi og telekommunikationsvirksomheder. Antallet af mobil- og fastnet telefonabonnementer, hjemme PC'er og high speed internetforbindelser pr. indbygger er blandt de højeste i verden.

 

Moalem Weitemeyer Bendtsens advokater har stået i frontlinjen inden for disse områder i en årrække i forbindelse med repræsentation af opstartsvirksomheder, venture capital funds og store internationale teknologivirksomheder.

 

Vi har omfattende erfaring inden for alle områder vedrørende IT, teknologi og telekommunikation. Disse sektorer har gennemgået betydelige ændringer gennem de senere år, både i relation til økonomi og teknologi. Som følge heraf er disse sektorer karakteriseret af hyppige og omfangsrige fusioner og opkøb, rekonstruktioner samt finansieringstransaktioner.

 

Ved at kombinere vores brede flade af specialistviden med vores dybdegående viden om IT, teknologi- og telekommunikationsret, såvel som vores kendskab til relevante branchestandarder, er vi i stand til at tilbyde vores kunder inden for IT, teknologi og telekommunikation en komplet service, der dækker alle juridiske forhold inden for disse kommercielle sektorer.

 

 

Kontakt:

Dan Moalem

Thomas Weitemeyer

Pernille Nørkær

Mattias Vilhelm Warnøe Nielsen