Ansvarsfraskrivelse

Brug af www.mwblaw.dk er underlagt nedenstående betingelser.

 
Hjemmesideindholdet er offentliggjort i oplysningsøjemed, og vi kan ikke garantere, at indholdet er komplet, korrekt eller udtryk for gældende ret.


Indholdet er ikke juridisk rådgivning.


Vi forsøger at tilstræbe, at hjemmesiden ikke indeholder virus, orm, trojanske heste eller lignende, men vi garanterer imidlertid ikke, at hjemmesiden er fri for sådanne skadelige programmer, og vi fraskriver os ethvert ansvar for tab som følge af skadelige programmer, som er modtaget fra hjemmesiden eller via filer, som kan downloades fra hjemmesiden.

 

Immaterielle rettigheder

Du må alene benytte hjemmesiden i overensstemmelse med de rettigheder, som lovgivningen giver dig.

 

Behandling af personoplysninger

Når du benytter hjemmesiden, opsamles oplysninger om din adfærd. Dette sker blandt andet ved brug af "cookies". Oplysningerne benyttes til at beskrive, hvordan hjemmesiden benyttes af de besøgende.

Alle oplysninger, som indsamles, behandles fortroligt og overføres ikke til lande uden for EU/EØS. Oplysningerne behandles af en ekstern databehandler, som udfører hosting af hjemmesiden. Udvekslingen af oplysinger mellem os og den eksterne databehandler sker krypteret.

 

Lovvalg og værneting

Benyttelse af denne hjemmeside er undergivet dansk ret, og tvister, der udspringer af eller vedrører hjemmesiden, skal behandles af de danske domstole.