Vi søger trainees!

Dato 24 jun. 2019
Download PDF version PDF

 

Hvad tænker vi?

 

”Arbejdet med virksomhedsoverdragelser er uforudsigeligt, og jeg er altid til rådighed for vores kunder. Jeg føler, at arbejdsmiljøet er fleksibelt, således at der i perioderne, hvor kunderne ikke efterspørger min rådgivning, er tid til at koble af og gå til sport.”

Sarah Veje Rasmussen, advokatfuldmægtig

 

”Der er tidspunkter, hvor jeg føler mig presset, og der hjælper det vildt meget, at vi har et stærkt   kammeratskab, fordi vi kan snakke med hinanden om alt – ikke kun arbejde – og det løfter noget af presset væk, at vi kan dele med hinanden.”

Andreas Selzer, advokatfuldmægtig

 

”Det motiverer mig i min hverdag at drive en lille eliteenhed til noget stort. At se forretningen og de ansatte vokse i takt med erfaringerne fra nogen af nyere tiders største virksomhedsoverdragelser. Det er derfor, jeg elsker at gå på arbejde.”

Thomas Weitemeyer, managing partner

 

”Vi bliver belønnet med mange ting for vores ekstra indsats. Både med invitationer til middage og nights out, vinskole, strategiseminarer, grillarrangementer med spouses etc.”

Poul Guo, advokat

 

”Allerede på et tidligt stadie fik jeg ansvar for håndtering af transaktionsprocesser, udarbejdelse af transaktionsdokumenter og kommunikationen med vores kunder. Jeg føler, at det store ansvar er en del af en uddannelse, hvor fokus er at gøre mig til den bedste advokat og ikke blot en god jurist. Jeg føler, at mit arbejde er prestigefyldt, og at jeg ikke  bliver endnu en datarumsekspert i mængden.”

— Martin Skytte, advokatfuldmægtig

 

”En stor del af vores arbejde er internationalt. Vi har rigtig gode relationer i hele verden og muligheder for at sende vores ansatte til udlandet på kurser, roadshows eller i form af udstationeringer hos andre advokatkontorer. Jeg har eksempelvis for nyligt deltaget i Sidley Austins corporate college i Chicago sammen med en af vores andre fuldmægtige. Disse muligheder har i den grad bidraget til mit internationale netværk og givet min fuldmægtiguddannelse et helt unikt tvist.”

Jep Becher Jensen, advokatfuldmægtig

 

”Noget af det bedste ved MWB er omklædningsrumsstemningen og vores humor. Vi joker alle med hinanden, hvilket også gælder partnere og fuldmægtige imellem – og der er nok historier at tage fat på.” 

Søren Degnbol Bech, trainee

 

”Det er klart, at når tempoet er højt som under en virksomhedsoverdragelse, skal man bare suge til sig med viden i det omfang, man kan, men mellem virksomhedsoverdragelserne synes jeg faktisk, at jeg har rigeligt med tid til fordybelse i paragrafferne, eksempelvis ved at skrive artikler.”

Jeanette Rasmussen, advokatfuldmægtig

 

”Vi bruger mange ressourcer på vores rekrutteringsproces og på at vælge den rigtige kandidat. Det er vigtigt for mig, at alle på teamet deler vores værdier og prioriteter og virkelig ønsker at være med på holdet. På vores hold har vi altid et kompromisløst fokus på vores kunder, men vi har også stor fokus på at sikre, at tradition og videnskabelighed altid og uanset processen indgår som grundlæggende elementer.”  

Pernille Nørkær, partner

 

 

Hvad tænker du? 

 

Hvis du synes, at vores udtalelser  om hverdagen er interessante, så send din ansøgning til job@mwblaw.dk vedhæftet CV og karakterudskrifter.

 

Du er også velkommen til at ringe til Pernille Nørkær på 70701505 for at høre nærmere.